EVERGETIKON produktų apžvalga - moniiwill

2018 m. rugpjūčio 10 d., penktadienis

EVERGETIKON produktų apžvalga

Praejusį mėnesį teko dalyvauti renginyje, kuriame buvo pristatomos 100% natūralios priemonės Evergetikon. Renginio metu sužinojau, kad Evergetikon priemonėse nėra absoliučiai jokių cheminių konservantų bei vandens (dėl to galiojimo laikas išlieka ilgesnis, priemonės galioja 12 mėnesių). Visus metus produktus saugo ir padeda išsilaikyti alyvuogių aliejus, rozmarino ekstraktas, natūralus vitaminas E. Visose priemonėse yra bičių vaško, daug kur alijošiaus, naudojami augaliniai ir eteriniai aliejai. Turėjome galimybę išbandyti daugybę produktų, lyginome jų kvapus bei konsistenciją.
Šią kosmetiką esu bandžiusi ir anksčiau. Apie ją rašiau ČIA. Šį kartą bloggerės gavo išbandyti 3 produktus - veido serumą, kremą ir lūpų balzamą.
Evergetikon
Drėkinamasis veido serumas. Pagrindinė sudedamoji šio serumo dalis - alijošius. Šis serumas drėkina, didina odos elastingumą, suteikia odai švytejimo, giliai drėkina, skatina kolageno gamybą, mažina raukšles. Labai patiko šio serumo konsistencija - jis labai lengvutis, akimirksniu susigeria į odą. Dar vienas pliusas - dozatorius. Naudoti priemones su dozatoriumi yra tiek patogiau, tiek higieniškiau. Po šio serumo rekomenduotina naudoti  veido kremą.
Drėkinamasis veido serumas
Veido kremas. Visada panaudojus serumą, tepuosi šį veido kremą, kuris suteikia ypatingą drekinimą. Šio kremo sudėtyje yra alavijas ir augaliniai aliejai. Prieš pabandant galvojau, kad kremas bus labai riebus ir lipnus, nes jame yra aliejų. Bet klydau. Kremas yra pakankamai lengvas, labai greitai susigeria ir nelieka jokio nemalonaus jausmo. Kaip  tik atvirkščiai - oda lieka maloniai sudrėkinta ir minkštutė. Tam, kad padengti visą veidą kremu, jo užtenka labai mažai, tad šios pakuotės, manau, užteks tikrai ilgam, net ir naudojant kiekvieną dieną.
Veido kremas
Lūpų balzamas su ramunėlėmis. Mano lūpos yra itin jautrios, jos dažnai skilinėja, trukinėja, tiek vasarą, tiek žiemą. Šis balzamas yra mano išsigelbėjimas, nes jis gelbėja lūpas nuo išsausėjimo, jas minkština. Taip pat nepalieka baltų dėmelių, ką daro kiti balzamai. Beje, yra ir kitų kvapų - pvz.: avietinis. Teko jį uostyti ir manau ateity jį teks įsigyti, nes laaabai patiko ir įsiminė kvapas.
Lūpų balzamas

Ačiū, panelės, kad skaitėte. Tikiuosi Jums patiko šis įrašas ir susidomėjote natūraliomis priemonėmis. Jei susidomėjote, tai visą asortimentą galite rasti VILLOECO. Apačioje palieku akimirkas iš renginio ir sakau Jums iki greito!💖

'moniiwill

Akimirkos iš renginio. Evergetikon asortimentas

Akimirkos iš renginio. Kūno aliejai

Akimirkos iš renginio. Lūpų balzamai

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą