APŽVALGA: NOUGHTY plaukų priežiūros priemonės - moniiwill

2018 m. rugpjūčio 23 d., ketvirtadienis

APŽVALGA: NOUGHTY plaukų priežiūros priemonės

Jei man reiktų sugalvoti vieną būdvardį, apibūdinantį mano plaukus, aš pasakyčiau - probleminiai. Nors jie yra stori ir pakankamai mažai slenka, jie veliasi, banguojasi (tikrai negražiai), su jais sunku susitvarkyti, lūžinėja galiukai, plaukai neatrodo gražiai.Visada stengiuosi rinktis priemones, kurios intensyviai drėkina. Šį kartą teko išbandyti Noughty intensyviai drėkinančias priemones, skirtas pažeistiems ir pasišiaušusiems plaukams.
Noughty plaukų priežiūros priemonės
Apie kiekvieną priemonę papasakosiu atskirai, bet yra keli dalykai, kurie labai mane sužavėjo: 
Kvapas - turbūt taip kvepiančių priemonių dar nesu turėjusi. Net jų nepradarius jau yra jaučiamas malonus kvapas - kvepėjo tiek maišelis, kuriame priemonės buvo sudėtos, tiek vonios kambarys. Kvapas saldus, man primena riešutus (priemonėse yra saldžiųjų migdolų aliejaus).
Priemonės yra 97% natūralios - ne tik veido , bet ir plaukų priežiūros priemones stengiuosi rinktis kuo natūralesnės sudėties. Noughty produktuose nėra naftos, parabenų, sulfatų, silikonų. Būtent To The Rescue linijoje dominuoja: arganų, saldžiųjų migdolų, kokosų aliejai, saulėgrąžų sėklų ekstraktas. Taip pat šios priemonėms tinka vegetarams ir veganams, nes nėra testuojamos su gyvūnais.
Įpakavimas -  pripažinkime, gražus įpakavimas taip pat atkreipia dėmesį. Bent jau aš parduotuvėje tikrai atkreipčiau dėmesį į Noughty produkciją.
Na, o dabar apie kiekvieną priemonę:
Plaukų šampūnas - kadangi jis yra natūralios sudėties, tai putoja mažiau nei įprasti šampūnai, putos būna lengvos ir greitai išsiplauna. Šampūnu galvą visada plaunu 2 kartus, tad plaukai po plovimo šiuo šampūnu visada būna švarūs, šaknys neatrodo išsausėjusios.

Plaukų šampūnas
Plaukų kondicionierius - priemonė, kuri man mažiausiai patiko iš šios linijos. Šis kondicionierius, deja, nesuteikia intensyvaus drėkinimo. Jeigu po kondicionieriaus nepanaudoju kaukės, plaukai vistiek veliasi ir būna nepaklusnūs.
Plaukų kondicionierius

Plaukų kaukė - labai patiko! Konsistencija yra labai tiršta, bet užsidėjus ant plaukų labai greitai susigeria. Ją stengiuosi palaikyti daugiau nei 10 min. Po šios kaukės plaukai tampa lengvi ir tikrai lengviau šukuojasi, ne taip veliasi, jaučiasi, kad yra sudrėkinti.
Plaukų kaukė
Plaukų kremas - naudoju ant drėgnų plaukų (prieš džiovinant) arba sausų. Kremas suglotnina plaukus, juos sudrėkina. Svarbiausia, kad jų nesuriebaluoja. Panaudojus šį kremą plaukai dar ilgai kvepia, mažiau pučiasi.

Plaukų kremas

Taigi, šias priemones siūlyčiau išbandyti toms, kurių plaukai nėra visiškai išsausėję, nes tokiems plaukams reiktų stipresnės pagalbos. Nesakau, kad šios priemonės nedrėkina, jos drėkina, tik ne taip intensyviai, kaip tikėjausi. Kad ir kaip bebūtų, šios priemonės man patiko ir mano plaukams tiko. Dabar plaukai šiek tiek mažiau veliasi, nebe taip pučiasi.



Visus įraše minėtus produktus galite įsigyti JUARA



Ačiū už skaitymą, merginos!
'moniiwill

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą