Vasarinė STILIUS BOX dėžutė - moniiwill

2018 m. rugpjūčio 16 d., ketvirtadienis

Vasarinė STILIUS BOX dėžutė

Sveikutės! Kaip laikotės? 😊

Mane neseniai pasiekė naujojo dizaino Stilius Box dėžutė. Dizainas tikrai labai vasariškas ir traukiantis akį.  Jeigu nežinote, kuo ši dėžutė ypatinga, tai yra prenumeruojama dėžutė, gaunama kas mėnesį. Šioje dėžutėje priemonės būna parinktos pagal Jūsų norus, odos tipą ir pan. Įsigyjant šią dėžutę Jūs sutaupote 40% kosmetikos kainos. Šią paslaugą aš išbandau jau ne pirmą kartą. Apie pirmąją mano dėžutę galite skaityti ČIA. Šį kartą išsirinkau trečiąją dėžutę - žavesiui, kurioje slėpėsi dekoratyvinė kosmetika: bronzeris, skaistalai, lūpų dažai, antakių pieštukas. 
Dėžutės turinys
Bronzeris, kuris sukuria saulės įdegio efektą. Sudėtyje yra kokosų aliejaus, todėl oda yra šiek tiek drėkinama, jai suteikiamas spindesys.
Bronzeris
Pakuotė - nedidelė ir labai patogi, neužima daug vietos kosmetinėje. Uždarius užsifiksuoja, dėl to tikrai nebijau, kad priemonė gali išbyrėti. Taip pat yra veidrodėlis, kuris labai praverčia, nes aš jį vis pamirštu įsidėti 😁
Spalvą man parinko 2P, kiek žinau tai yra tamsiausia spalva. Nors ji ir tamsiausia, ant veido atrodo natūraliai, labai lengvai sklaidosi, veidas neatrodo "purvinas". Bronzeris yra matinis ir šalto atspalvio, todėl puikiai tinka veido kontūravimui.
Konsistencija ir išsilaikymas. Konsistencija lengva, produktas naudojasi skalsiai, pasiskirsto tolygiai. Dažantis šepetėliu priemonė šiek tiek byra (ne ant veido, bet pakuotėje). Bronzeris ant veido išsilaiko visą dieną, net per karščius.



Skaistalai, pripildyti arganų aliejumi, kuris maitina odą. Sudėtyje taip pat yra vitaminų A, C ir E. Prisipažinsiu, skaistalus naudoju labai retai, man tai nėra būtina priemonė, bet kai daraus pilną makiažą, skaistalų šiek tiek užsidedu.

Skaistalai
Pakuotė - labai paprasta, minimalistinė, bet patogi, visur telpa.
Spalvą gavau nr. 54. Skaistalai suteikia blizgesio, nėra matiniai, bet blizgučiai labai smulkūs.
Konsistencija ir išsilaikymas. Skaistalai labai lengvi, ant veido gražiai pasiskirsto ir atrodo labai natūraliai.



Lūpų dažai su argano aliejumi, kurie drėkina ir puoselėja lūpų odą.

Lūpų dažai
Pakuotė - tvirta, gan sunki ir atrodo prabangiai. Dangtelis turi magnetą, tad lūpdažis tikrai niekada nelieka neuždarytas.
Spalva - išsirinkau spalvą nr. 14 - kaip ir visada nude 😁 Spalva turi šaltą rožinį atspalvį, lengvai blizga. Labai tinka kasdienai, lengvam makiažui užbaigti.
Konsistencija ir išsilaikymas. Lūpdažis nėra sunkus, nedžiovina lūpų, kaip tik jas drėkina, nelimpa. Išsilaiko tikrai ilgai, tačiau geriant ar valgant gan lengvai nusivalo, tad reikia pasitaisyti.



Antakių pieštukas antakių užpildymui ir formos koregavimui

Antakių pieštukas
Pakuotė. Pieštuką labai patogu naudoti tiek namie, tiek kur nors išvažiavus, nes nereikia turėti antakių šukų - jos yra kitoje pieštuko pusėje.

Spalva - vėl gi gavau tamsiausią - nr. 03. Mano antakiai yra juodi -aš jų nedažau ilgalaikiais dažais, bet mėgstu juos ryškinti tamsiai rudomis spalvomis. Būtent tokios spalvos ir yra šis pieštukas. Dažnai dažantis antakius pieštuku labai greitai galima “padauginti” priemonės ir antakiai atrodo labai nenatūraliai - dėl šios priežasties dažniau renkuosi šešėlius. Tačiau šis pieštukas pakeitė mano nuomonę. Su juo paryškinti antakius yra labai paprasta, jie atrodo natūraliai ir nėra per tamsūs - spalva atitiko puikiai!

Konsistencija ir išsilaikymas. Pieštukas yra minkštas, tam, kad pieštų, nereikia stipriai spausti. Nustebau, kad pridarius klaidų, jis gana lengvai nusivalo, tačiau ant veido išlieka visą dieną, yra atsparus vandeniui. Taip pat pieštukas nelipina plaukelių.
Stilius Box dėžutė
Beje, visos šios priemonės gaiviai kvepia (išskyrus antakių pieštuką), nes jose yra argano bei kokosų aliejų. Šią kosmetiką naudoju beveik kiekvieną kartą darantis makiažą, kai noriu natūralesnio įvaizdžio. Dar vieną kartą įsitikinau, kad rinktis tokias dėžutes vietoj to, kad pirkti atskiras priemones tikrai apsimoka!
Makiažas su Paese kosmetika
Viršuje matote nuotrauką, kurioje esu pasidažiusi priemonėmis, aprašytomis šiame įraše. Veidą dažiausi taip pat su Paese kosmetika - makiažo pagrindu, biria pudra, maskuokliu.
Dėžutę galite įsigyti: Stilius Box
Prenumeratos kaina: 29 Eur/mėn.
Dėkoju Jums už skaitymą! 💋
'moniiwill

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą