Vizitas pas kosmetologę BIOFIRST klinikoje - moniiwill

2018 m. gegužės 2 d., trečiadienis

Vizitas pas kosmetologę BIOFIRST klinikoje

BIOFIRST klinika - "tai pažangios medicinos ir estetikos klinika, išsiskirianti naujausiomis gydymo ir diagnostikos technologijomis vienoje vietoje!" Šioje klinikoje galima atlikti sveikatos tyrimus, gauti savo srities specialistų konsultacijas, kosmetologijos paslaugas bei pasimėgauti SPA. 
BIOFIRST klinika
Aš į šią kliniką atkeliavau dėl to, kad turiu problemą, kuri neduoda man ramybės - tai yra raukšlelės po akimis. Jas turiu dar nuo paauglystės ir niekaip jų neatsikratau. Žinoma, nesitikėjau jų visiškai atsikratyti ir šioje klinikoje, nes raukšleles visiškai išlygina tik botulino toksino injekcijos, kurioms, manau, dar tikrai ne laikas. Taigi, ateidama į kliniką, tikėjausi, kad kosmetologė pasakys būdus, kaip sumažinti naujų raukšlelių atsiradimą ir kaip pagerinti paakių padėtį. O tai padaryti gana paprasta - reikia intensyviai drėkinti paakius (yra specialios kaukės būtent paakių zonai), naudoti serumus bei kremus, skirtus būtent šiai zonai. Taip pat sužinojau, kad ne tik mano paakiams trūksta drėkinimo, bet ir visam veidui. Sužinojau, kad mano oda yra dehidratuota ir jai labai trūksta drėgmės, todėl atliekamos procedūros buvo skirtos būtent drėgmei atstatyti. Visos procedūros buvo atliekamos su medicinine kosmetika Cell Fusion C.
Cell Fusion C
Vizito metu man buvo atliktos šios procedūros:
Prieš procedūras
Šveitimas vandeniu su FACE LAB aparatu - iš tiesų apie šią procedūrą nebuvau niekur girdėjusi ir nustebau, kad oda gali būti šveičiama vandeniu. Ši procedūra vyksta taip: "oro ir vandens mišinys, garso greičiu išpurškiamas per mikroskopinius purkštukus esant aukštam slėgiui. Atsitrenkdami į odą maži vandens lašeliai pašalina jos paviršinį sluoksnį. Tuo pačiu metu oda gausiai drėkinamasuminkštinamaišvalomos giluminės porosiškeliami nešvarumai. Be to, suaktyvinama kraujotaka,geriau pasisavinamos individualiai parenkamos aktyviosios medžiagos.
  • Skaistina, jaunina odą,
  • Mažina išsiplėtusias poras,
  • Mažina spuogus,
  • Drėkina, maitina odą,
  • Lėtina odos senėjimo procesus,
  • Mažina raukšles."
Šios procedūros metu jaučiau tik stiprią ir šaltą drėgno oro srovę, nebuvo jokių nemalonių pojūčių ir nieko neskaudėjo.  
Procedūros
Drėkinančio veido serumo įvedimas į odą ultragarsu, kuris taip pat buvo atliekamas su FACE LAB aparatu. "Ultragarsu atliekamas mikromasažas sukuria šilumą audiniuose, kuri pagerina medžiagų apykaitą,atpalaiduoja raumenis, todėl oda geriau pasisavina aktyviąsias medžiagasFACE LAB ultragarso technologijos paskirtis – gerinti veido odos struktūrą, į gilesnius odos sluoksnius efektyviai ir neskausmingai įvedant aktyviąsias medžiagas.
  • Mažina odos riebumą,
  • Atstato odos drėgmę,
  • Mažina mimikos raukšles,
  • Gerina odos struktūrą,
  • Skaistina odą."
Serumo įvedimas į veido odą buvo viena iš maloniausių visų procedūrų atliktų tą dieną, nes buvo jaučiama maloni ir švelni šiluma, jautėsi kaip oda buvo drėkinama, o veido masažas padėjo atsipalaiduoti.
Veido kaukė Aqua Cooling Modeling Mask. Ši kaukė skirta odai, kuri yra linkusi į raudonį (būtent tokia ir yra mano oda), turi raminamąjį bei drėkinamąjį poveikį, maloniai šaldo. 
Paskutinis etapas - kremas ir serumas. Dar kartą mano oda buvo sudrėkinta ir pamaitinta.
Dovanos
Po visų procedūrų mano veido oda tikrai jautėsi prisotinta drėgmės, atrodė mažiau pavargusi, taip pat sumažėjo raudonio skruostų srityje. Pastebėjau, kad net pudros, kurias naudojau anksčiau, gražiau atrodo ant odos, nes nebeliko nelygumų, oda skaisti ir lygi (neskaitant kelių spuogelių 😀).
Labai noriu padėkoti BIOFIRST klinikos komandai už suteiktą galimybę apsilankyti pas nuostabią kosmetologę - Žanetą, kuri tikrai puikiai išmano savo darbą bei išsamiai atsakė į visus man rūpimus klausimus bei davė gerų patarimų. Visada yra daug maloniau lankytis pas žmogų, kuris nuoširdžiai myli savo darbą, o neatlieka jį iš pareigos. Penktadienio vakaras buvo praleistas nuostabiai ir manau, kad į šią kliniką sugrįšiu dar ne kartą, nes prisiminimai tik patys geriausi ir maloniausi. 💕
Dėkoju visoms už skaitymą ir REKOMENDUOJU apsilankyti BIOFIRST klinikoje. Nepamirškit rūpintis savimi ir savo sveikata, nes tai yra brangiausia, ką turime! Jeigu norite būti gražios, pirmiausia reikia rūpintis odos priežiūra, o tik po to kosmetika. 😊
Daugiau informacijos apie BIOFIRST kliniką galite rasti ČIA
Gražaus ir šilto Jums pavasario, mielosios!
Jau ruošiu Jums daaaaug įrašų 😊
Iki susirašymo,
'moniiwill

1 komentaras:

  1. Puiku! Taip pat viena iš grožio suteikiančių procedūrų yra depiliacija, naudojant lazerį sapphire 1200

    AtsakytiPanaikinti