APŽVALGA: STILIUS BOX dėžutė - moniiwill

2018 m. kovo 27 d., antradienis

APŽVALGA: STILIUS BOX dėžutė

Labas!
Šiandien noriu su Jumis pasidalinti savo nuomone apie Stilius Box dėžutę, kurią išbandžiau visai neseniai. Tai dėžutė, kurioje visi produktai yra iš PAESE ir parinkti būtent pagal Jūsų poreikius - pagal odos tipą, maskavimo stiprumą, odos atspalvį ir t.t. Prieš įsigyjant dėžutę, Jūs turite atsakyti į klausimus pateiktus teste, kad produktai būtų parinkti kuo tiksliau ir tiktų Jūsų odai.
Stilius Box dėžutė
Mano dėžutė buvo sudaryta atsižvelgiant į tai, kad mano oda yra mišri, esu šviesiaodė, noriu stipraus maskavimo bei oda pradeda blizgėti.

Dėžutėje, kurią gavau aš, yra trys produktai
  • Kreminė pudra Long Cover Fluid, 30 ml. (Perkant atskirai, kaina būtų: 15,93 Eur)
  • Šviesinantis paakių maskuoklis Clair, 6 ml. (Perkant atskirai, kaina būtų: 14,19 Eur)
  • Biri ryžių pudra, 15 g. (Perkant atskirai, kaina būtų: 14,77 Eur)
Kas yra Stlius Box dėžutėje?
Šiuos tris produktus jau išbandžiau ne vieną kartą ir susidariau nuomonę apie juos, todėl šiandien juos ir aprašysiu.


Kreminė pudra Long Cover Fluid
Kreminė pudra Long Cover Fluid
Gamintojo aprašymas: "Long Cover Fluid - tai ilgai išliekanti kreminė pudra, kuri skirta sausai, mišriai ir normaliai veido odai.
Itin maloni konsistencija prisitaiko prie odos spalvos, paslepia spalvinius pakitimus ir nelygumus. Oda išlieka skaisti ir švytinti visą dieną!
Šios pudros sudėtyje yra vitaminų A, C ir E, provitaminų B5 ir Karičių sviesto, kurių dėka yra nuraminamas odos dirglumas."

Spalva - rinkausi vieną iš šviesiausių spalvų - 01 light beige. Spalva man puikiai tinka, nėra nei per šviesi, nei per tamsi.
Spalva
Aplikatorius - ši pudra neturi dozatoriaus - ji paimama mentele. Ištiesų aplikatorius man sukelia dvejopus jausmus - juo uždėti produktą ant veido yra patogu, bet tikrai nehigieniška, nes juo reikia paliest veidą ir dėti atgal į pakuotę. 
Aplikatorius
Tekstūra, maskavimas ir išsilaikymas. Tekstūra labai tiršta ir sunki, užtepus ant veido jaučiamas lipnumo jausmas, tačiau užfiksavus biria pudra, lipnumo jausmas dingsta. Maskuoja gerai, užmaskuoja raudonį, taip pat ir mažus spuogelius. Užfiksavus ryžių pudra, ši skysta pudra išsilaiko gana ilgai, beveik visą dieną, būna atvejų, kai makiažą reikia šiek tiek pataisyti, kad veidas neblizgėtų.

Šviesinantis paakių maskuoklis Clair
Šviesinantis paakių maskuoklis Clair
Gamintojo aprašymas: "Paakių maskuoklis Clair - maskuoja spalvinius pakitimus paakių srityje. Naudojant priemonę, puikiai pašalinsite nuovargio ar nemigos pėdsakus!
Lengvos, kreminės konsistencijos priemonė puikiai susilieja su trapia paakių oda. Sudėtyje esančios perlų mikrodalelės suteikia švytėjimo ir optiškai sumažina šešėlius po akimis."
Spalva ir maskavimas - mano maskuoklio spalva yra 2/natural. Ši spalva atitinka mano odos spalvą, todėl paakių nepašviesina, tačiau užmaskuoja patamsėjimus.
Aplikatorius - šepetėlio formos aplikatorius, juo visai patogu uždėti produktą ant veido, vienu paėmimu produkto užtenka tik vienam paakiui užmaskuoti, išsklaidau kempinėle.
Aplikatorius
Tekstūra ir išsilaikymas - tekstūra tirštoka, bet sklaidant su kempinėle, išsisklaido gana greitai būtina fiksuoti biria arba kompaktine pudra, kad nesubėgtų į raukšleles. Užfiksavus išsilaiko beveik visą dieną.


Biri ryžių pudra
Biri ryžių pudra

Gamintojo aprašymas: "Rice powder - sausa, biri pudra sukurta normaliai, mišriai ir riebiai odos tipams.
Užtikrina ilgesnį atlikto makiažo išsilaikymo laiką, todėl puikiai tinka kaip kreminės pudros fiksavimo priemonė, tiek kasdieniam tiek ir profesionaliam naudojimui. Sugeria nepageidaujamą odos blizgesį (sebumo absorbcija) – garantuotas ilgalaikis matinis odos efektas.
Oda padengta su Rice Powder biria pudra atrodys skaisčiai ir spindės tarsi aksomas.
BE parabenų, talko ir kitų alergenų. Nekemša porų."
Spalva - šio produkto yra tik viena spalva - balta.
Padengimas ir išsilaikymas - nors pudra yra balta, bet sklaidant ją ant veido, ji tampa permatoma ir jos visiškai nesimato ant veido,  veido oda tampa matine ir lygia. Pudra išsilaiko gana ilgai, bet dienos eigoje reikia pataisyti, kad neišlystų blizgesys (ypač T zonoje)
Biri ryžių pudra
Verta paminėti, kad ši pudra turi kvapą, negaliu paaiškinti, koks jis, bet nėra erzinantis, man jis kaip tik labai patiko. Taip pat prie pudros yra pridėta kempinėlė. Su ja tik uždedu produktą ant veido, o sklaidau šepetėliu.
Ši pudra man taip patiko, kad net ir kitas skystas pudras pradėjau fiksuoti būtent su šia pudra, nes mane labai sužavėjo galutinis rezultatas - lygi, švelni ir matinė oda.

Ar verta pirkti Stilius Box dėžutę?
Aš manau, kad TAIP. Visų pirma, dėl to, kad sutaupote pinigų. Paskaičiavau, kad perkant produktus atskirai sumokėtumėte 44,89 Eur, o perkant dėžutę - 29 Eur, taigi sutaupote 15,89 Eur. Taip pat neprašausite su atspalviais, nes viskas bus parinkta būtent pagal Jūsų odos spalvą bei tipą. Žinoma, kosmetika dėžutėje yra tikrai kokybiška, man nesukėlė jokių alergijų ir nesigailiu ją išbandžiusi. Manau ateityje dar tikrai išbandysiu kažką iš Paese kosmetikos, nes ji tikrai mane sužavėjo. 😊

Dėžutę galite įsigyti ČIA

Ačiū už skaitymą, merginos! Kitas blog'o įrašas jau greit! 
'moniiwill


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą