APŽVALGA: WETNWILD Megalast Liquid Catsuit matinis lūpdažis - moniiwill

2018 m. kovo 8 d., ketvirtadienis

APŽVALGA: WETNWILD Megalast Liquid Catsuit matinis lūpdažis

Na ką, pagaliau prasidėjo pavasaris.. (gaila, kad tik kalendorinis 😂) Šiuo metų laiku mėgstu eksperimentuoti su spalvomis - tiek su rūbų, tiek su makiažo. Pirmajam pavasario įrašui pasirinkau WetnWild matinį lūpdažį, kurio spalva tikrai atkreipia dėmesį. Esu girdėjusi daug gerų atsiliepimų apie šį lūpdažį, todėl turėjau daug lūkesčių. Ar jie išsipildė? Skaitykite toliau! 🙂 
WetnWild lūpdažis
Pakuotė - dažniausiai WetnWild pakuotės yra netvirtos, tačiau ši - atvirkščiai. Pakuotė užsidaro sandariai, yra pakankamai tvirta bei patogi.
Kvapas - nėra jokio įkyraus kvapo, kvapas kaip... lūpdažio. 😄 
Spalva - būtent ši spalva (Berry Recognize) tikrai nėra kiekvienai dienai, ji yra tamsi ir ją reikia derinti prie įvaizdžio, bet tokios spalvos man patinka. Šią spalvą dažniausiai renkuosi šventėms, vakariniam makiažui, nors kartais ir dieną vaikščioju su ryškiomis lūpomis, viskas priklauso nuo nuotaikos. 😁
Aplikatoriumi patogu dengti produktą.
Aplikatorius
Tekstūra ir išsilaikymas -  tekstūra gan tiršta, bet lūpdažis tepasi lengvai, tolygiai, greitai džiūsta, todėl dirbti su juo reikia irgi greitai. Jei besidažant suklystate - įmanoma sutvarkyti. Kol lūpdažis neišdžiuvęs, jį visai lengva nuvalyti. Išsilaiko puikiai, man išsilaikė tol, kol turėjau jį nusivalyti - maždaug pusę dienos. Deja, bet ne kiekvienas micelinis vanduo jį įveikia, todėl reiktų turėti valiklį aliejiniu pagrindu. Šis lūpdažis lūpų neišsausina, išdžiuvęs nelimpa, turi matinį užbaigimą.
Kaip atrodo ant lūpų
Taigi, šis lūpdažis man labai patiko ir manau pirksiu šviesesnių spalvų, kad galėčiau jas naudoti ir kasdienai. Labiausiai patiko tai, kad dažai ant lūpų išsilaiko ilgai, bet jų neišsausina.

Kaina: 4.99 Eur
Kiekis: 6g
Įsigyti galite: Eurokos

Pirmoji pažintis su WetnWild - pasisekusi! 😄 Laukite daugiau įrašų apie šį gamintoją!
'moniiwill

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą