APŽVALGA: 100% natūralios veido odos priežiūros priemonės EVERGETIKON - moniiwill

2018 m. gegužės 18 d., penktadienis

APŽVALGA: 100% natūralios veido odos priežiūros priemonės EVERGETIKON

Sveikos!
Tikriausiai visos žinote kokia svarbi yra tinkama veido odos priežiūra. Aš, asmeniškai, pirmenybę teikiu natūralioms veido priežiūros priemonėms. Man labai svarbu, kad chemijos jose būtų kuo mažiau, nes jos jau ir taip nemažai mano oda gauna iš dekoratyvinės kosmetikos, kad ir kaip bebūtų gaila..  Taigi, šios dienos įraše aš apžvelgsiu 2 Evergetikon produktus, kuriuos bandžiau pastarąsias savaites - prausikli ir kaukę. "Evergetikon -  100% natūralios veido ir kūno priežiūros priemonės iš Graikijos, Kretos salos." Šios priemonės yra iš VilloEco internetinės parduotuvės, kuri prekiauja natūraliomis odos priežiūros priemonėmis. Dabar įsigyti šias priemones yra dar lengviau nes jie jas siunčia per LP Express bei Lietuvos paštą. Pasižvalgyti po VilloEco asortimentą galite ČIA.
Evergetikon
Veido prausiklis su šaltalankiu ir alaviju
Aprašymas: "Giliai valantis veido prausiklis palaiko sveiką odos drėgmės pusiausvyrą ir palieka odą šviežią ir švarią. Alijošius drėkina ir maitina. Šaltalankis yra vienas iš didžiausių natūralių vitamino E šaltinių, veikiantis smulkius įbrėžimus ir neleidžiantis bakterijoms plisti."
Kvapas gana stiprus ir jaučiasi prausiantis, bet manęs jis neerzina. Kvapas iškart primena gamtą ir vien iš kvapo jau galima pasakyti, kad ši priemonė pagaminta iš natūralių produktų.
Sudėtis: "Aqua, Aloebarbadensis (Organic leaf) extract, Glycerin, Cocoglucoside, Sodiumcocoamphoacetate, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil “ Cretan” extra virgin olive oil), Xanthan gum, Benzyl Alcohol, Dehydro Acetic Acid, Sorbic Acid, Benzoic Acid, Hippophae Rhamnoides (Organic Kernel) Extract, Quillajasaponiaria, Sodium Bicabonate, Citrus Bergamia (Bergamot) Fruit Oil, Citrus nobilis, Citrus Grandis (Grapefruit) Peel Oil, Anthemis Nobilis Flower Oil." Sudėtyje nėra parabenų silikonų ir kitų cheminių medžiagų.
Prausiklis
Konsistencija - prausiklis yra gana skystas, todėl jį nesunku nuplauti. 
Po naudojimo nejaučiamas tempimo jausmas, oda atrodo gaivi ir nesijaučia sudirginta, puikiai pašalina makiažo likučius. Labai patiko, kad nesausina odos, po prausimo ji kaip tik atrodo atsigavusi ir švelni.

Kiekis: 100 ml
Kaina: 12.05 Eur
Įsigyti galite: ČIA

Veido kaukė su ceolitu
Aprašymas: "Natūrali veido kaukė, skirta giliam odos valymui. Ceolitas išvalo odą nuo sunkiųjų metalų ir kenksmingų medžiagų, tuo pat metu atkurdamas pH pusiausvyrą.
Ceolitas yra ugnikalnio kilmės mineralas, galintis išvalyti odą ir apsaugoti ją nuo teršalų. Dėka ceolito pašalinamos priemaišos, makiažo likučiai, perteklinis aliejus, teršalai ir negyvos paviršinės odos ląsteles."
Kaukė
Kvapas - taip pat gana stiprus ir ne visiems gali patikti.
Konsistencija ir naudojimas - pirmą kartą bandžiau kaukę, kuri yra miltelių konsistencijos. Iš tiesų, anksčiau nenorėjau jų mėginti, nes galvojau, kad kaukės paruošimas užima daug laiko ir daug greičiau yra tiesiog užsidėti vienkartinę ar lakštinę kaukę. Tačiau tas paruošimas neužtruko taip ilgai. Reikėjo tiesiog miltelius sumaišyti su tokiu pat kiekiu vandens ir viskas! Žinoma, ruošiant kaukę pirmą kartą,  įpyliau per daug vandens - 2 šaukštus. Būtų pilnai užtekę vieno, todėl reikėjo sunaudoti daugiau miltelių. Kaukę tepti buvo gana lengva, ant odos ji buvo žalia, o kai išdžiuvo ir sustingo - tapo balta. Nuo veido kaukė pasišalino labai lengvai - nuvaliau ją sudrėkintu rankšluosčiu, beje, nuo rankšluosčio irgi lengvai nusiplovė. 😀
Kaukės konsistencija

Jau po pirmo naudojimo pajutau šios kaukės efektyvumą. Jautėsi, kad oda buvo giliai išvalyta, oda buvo labai švelni ir minkšta. 

Dabar šią kaukę naudoju į savaitę bent po kartą, kad palaikyčiau odos švarą ir, kad ant jos nesikauptų bakterijos, bei kitos blogybės.
Rekomenduoju išbandyti šią kaukę ir Jums, ji mane tikrai labai sužavėjo! 😍

Kiekis: 70g
Kaina: 8.54 Eur
Įsigyti galite: ČIA

Tai buvo pirmi produktai, kuriuos išbandžiau iš Evergetikon, bet manau, kad tikrai nepaskutiniai!
Ačiū, kad skaitėte. Gražaus ir saulėto Jums savaitgalio!
'moniiwill

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą