Rūbai tiek į miestą, tiek į darbą - SHEIN - moniiwill

2018 m. rugpjūčio 7 d., antradienis

Rūbai tiek į miestą, tiek į darbą - SHEIN

Sveikutės!
Šiuo metu turiu daugiau laisvo laiko, todėl stengiuosi kuo daugiau skirti jo savo tinklaraščiui. Mano blog'e ir vėl įrašas apie stilių. Kadangi mokslai jau baigti ir pradėjau eiti į darbą ofise, reikia ir tam tinkamos aprangos. Išsirinkau 2 drabužius - kostiumėlį ir suknelę. Drabužiai atkeliavo per 2 savaites.

Man labai patinka SHEIN parduotuvėje esantys kostiumėliai, užsisakiau jau antrą. Apie pirmąjį galite skaityti ČIA. Šis languotas kostiumėlis yra iš dviejų dalių - maikutės ir kelnių, taip pat pridėtas medžiaginis diržas. Užsisakinėjau dydį M ir visiškai neprašoviau, nes rūbai tiko puikiai!
Kostiumėlis http://bit.ly/2mJvg8o
Medžiaga yra nesiglamžanti, kas ypatingai tinka skubantiems ir neturintiems laiko lyginti drabužius. Medžiaga taip pat nepersišviečia, tikrai nėra plona, bet vasarą apsirengus šiuos drabužius yra pakankamai karšta, juos dėviu vėsesnėmis dienomis. Manau kelnes dėvėsiu ir rudenį, priderindama vis skirtingas palaidines. Šie drabužiai tinka tiek prie basučių, tiek prie aukštakulnių. Pasiūta labai tvarkingai, nebuvo nei vieno nereikalingo siūlo. 
Pirmą kartą iš šio puslapio teko užsisakinėti suknelę. Išsirinkau bordinės spalvos oversized tipo suknelę, kuri jei nesurišu diržu atrodo kaip laaaabai didelė ir laisva maikutė. Dydį taip pat rinkausi M. Viskas būtų liuks, jei suknelė būtų šiek tiek ilgesnė. Susirišus ją diržu, ji šiek tiek pasikelia ir tampa labai trumputė, ypač šonuose, nes juose yra iškirtpės. Šią bėdą išspręsti galima labai paprastai - tiesiog užsidėti aptemptus trumpus šortukus ir niekas, kam nereikia matytis - nesimatys 😉 
Suknelė http://bit.ly/2mGCidN   
Gaila, bet medžiaga yra linkusi glamžytis, tačiau išsilygina gana lengvai. Šią suknelę galima nešioti ir be diržo. Tuomet ji atrodo šiek tiek ilgesnė. Į darbą abejoju ar dėvėčiau šią suknelę, bet ji labai tinka laisvalaikiui ar į miestą, nes yra labai laisva, nevaržo judesių, gražiai atrodo. Manau ją nešiosiu ir atvėsus orams, priderinusi tampres bei odinį švarkelį. Išlindusių siūlų taip pat nebuvo.
Suknelė http://bit.ly/2mGCidN   
NUORODA: http://bit.ly/2mGCidN   

Šiuo užsakymu, ištiesų, labai džiaugiuosi. Neturiu prie ko prikibti ir rūbai bus tikrai nešiojami. Taigi šiam kartui tiek 😊
Ačiū už skaitymą ir iki! 💋
'moniiwill



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą