APŽVALGA: THERME kūno priežiūros priemonės - moniiwill

2019 m. spalio 30 d., trečiadienis

APŽVALGA: THERME kūno priežiūros priemonės

Therme - mano jau pamėgtas prekinis ženklas. Jis garsėja kokybiška bei prabangia odos priežiūros kosmetika. Šį kartą išbandžiau kūno šveitiklį, kūno aliejų bei purškiklį. Šveitiklis ir aliejus yra iš Bulgarian Rose serijos,  o purškiklis iš Zen White Lotus. 

Therme priemonės
“Bulgariškoji rožė – gėlė, simbolizuojanti grožį, tobulumą, tyrumą ir meilę. Subtilus, šiek tiek saldaus aromato Therme Bulgarian Rose produktai užburia visus pojūčius bei pasižymi odą drėkinančiomis savybėmis.”

“Zen – japonų budizmo atšaka, mokanti, kaip pasiekti vidinę ramybę. Baltasis lotusas – didinga gėlė, skleidžianti ypatingą, atpalaiduojantį aromatą. Ji laikoma dvasinio tyrumo ir švelnumo simboliu.”

Šveitiklis yra švelnus, tačiau gerai nušveičia negyvas odos ląsteles, labai suminkština odą, ji tampa glotni ir švelni. 
Šveitiklis

Sausas purškiamas kūno aliejus man labai patiko, nes vos užsipurškus ir šiek tiek įtrynus jį į kūną, jis iškart susigeria. Jis taip pat glotnina odą, ji atrodo pamaitinta ir sudrėkinta. 
Sausas aliejus
Kūno purškiklis yra ganėtinai stipraus, sakyčiau “švaros” kvapo, jį dažniausiai naudoju po dušo, kartais purškiu ant rūbų. Nuo kelių papurškimų aromatas pasiskleidžia po visą kambarį. 
Kūno purškiklis
Ši kosmetika yra be SLS, SLES, dažiklių, parabenų, tad, kas ieškote, natūralios, kokybiškos ir prabangios kosmetikos, 100% rekomenduoju Therme, kvapai tiesiog užburia, o priemonių poveikis jaučiasi jau po pirmų naudojimų. 

Įsigyti galima Medexy

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą