APŽVALGA: Makeup Revolution veido kosmetika - moniiwill

2019 m. spalio 17 d., ketvirtadienis

APŽVALGA: Makeup Revolution veido kosmetika

Iš Makeup Revolution kosmetikos esu išbandžiusi tik paletes (akių bei veido), kurios mane labai sužavėjo, todėl išsirinkau išbandyti ir daugiau Makeup Revolution kosmetikos priemonių: makiažo pagrindą, maskuoklį, birią pudrą, makiažo fiksatorių. 
Makeup Revolution London kosmetika
Geras makiažo pagrindas man yra viena iš svarbiausių priemonių, darantis makiažą. Kadangi turiu mišrią veido odą, labai svarbu, kad jis paslėptų paraudimus, nelygumus ir kitus odos trūkumus. Šis makiažo pagrindas būtent tai ir padaro. Jo maskavimas yra ypatingai aukštas, nesimato jokių odos nelygumų. Dengiasi tolygiai, galima dengti ir keliais sluoksniais, jei reikia. 
Makeup Revolution London makiažo pagrindas
Spalva šiuo metu man yra per tamsi, tačiau šį pagrindą naudojau vasarą, kuomet buvau įdegusi. Labai patiko pakuotė, atrodo lyg tai būtų didelis maskuoklis, nes yra šepetėlis, kuris būtent ir būna maskuokliuose. Su jo pagalba labai patogu uždėti pudrą ant odos. Ant odos išsilaiko visą dieną, nereikia dažnai taisyti.
Makeup Revolution London makiažo pagrindas
Kalbant apie maskuoklius, tai būtent šį išbandyti norėjau jau labai seniai, nes girdėjau daug gerų atsiliepimų. Išbandžiusi supratau, kodėl jis taip giriamas. Jis tikrai labai gerai maskuoja tamsius paakius. Žinoma, kaip ir visas panašaus tipo priemones, jį reikia fiksuoti biria pudra, nes kitaip subėgs į raukšleles. Užfiksavus jis nesubėga visą dieną ir puikiai išsilaiko. 

Makeup Revolution London maskuoklis
Spalva (nr.: F8) tiko idealiai, nes yra maždaug tokia, kaip mano odos spalva, todėl labai gražiai prisitaiko

Makeup Revolution London maskuoklis
Maskuoklį visada fiksuoju su biria pudra, kuri yra taip pat iš Makeup Revolution London, ji yra balta ir dar šiek tiek pašviesina paakių zoną, ypač palikus ją ilgesniam laikui ir tik po to išsklaidžius. Su ja galima fiksuoti visą veido makiažą, tuomet veidas atrodo lygesnis, nepadaro kaukės efekto.
Makeup Revolution London pudra
Makeup Revolution London pudra
Makiažo fiksatorius atradau dar visai neseniai, tačiau įsitikinau, kad jie labai praverčia norint, kad makiažas išsilaikytų ilgiau. Jų naudojimas labai paprastas ir greitas – tereikia kelių papurškimų visam veidui ir makiažas ištiesų išsilaiko ilgiau. Beje, nuo šio purškiklio oda nesiriebaluoja, kas yra ypač svarbu mišrios bei riebios odos savininkėm bei toms, kurios nenori, kad veidas dienos eigoje pradėtų blizgėti.
Makeup Revolution London makiažo fiksatorius
Taigi, išbandžiusi visas šias priemones galiu pasakyti, kad Makeup Revolution London kuria ne tik geras bei kokybiškas paletes už prieinamą kainą, bet ir kitas dekoratyvinės kosmetikos priemones. Susižavėjau šia kosmetika dar kartą!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą