APŽVALGA: EO LAB plaukų priežiūros priemonės - moniiwill

2019 m. spalio 16 d., trečiadienis

APŽVALGA: EO LAB plaukų priežiūros priemonės

Aš labai mėgstu išbandyti vis skirtingas plaukų priežiūros priemonių linijas. Dar neužbaigus vienų, pradedu kitas.. Šį kartą teko išbandyti  98% natūralias EO LAB priemones, skirtas pažeistiems bei dažytiems plaukams (būtent tokie mano plaukai ir yra): šampūną, balzamą ir kaukę. Priemonėse nėra parabenų, silikonų. Sudėtis papildyta Maroko argano aliejumi, kuriame gausu vitaminų A, E ir omega rūgščių. Iš šio prekės ženklo iki šiol nieko nesu bandžiusi, todėl buvo labai smagu pagaliau su juo susipažinti, nes esu girdėjusi nemažai pagyrų.

EO Lab plaukų priežiūros priemonės

Šampūnas. Konsistencija gana tiršta, spalva - permatoma. Patiko, kad gerai putoja, gerai išplauna plaukus, užtenka vieno plovimo, lengvai išsiplauna iš plaukų. Plaukus vėl plauti reikia tik už 3 dienų. 

EO Lab plaukų šampūnas

Balzamas. Labai lengvos konsistencijos, naudoju kiekvieną kartą besiplaudama galvą, tačiau vistiek po jo dedu kaukę, nes stipraus balzamo poveikio nepajaučiau. 

EO Lab plaukų kondicionierius
Plaukų kaukė. Be kaukės neįsivaizduoju savo plaukų priežiūros rutinos. Užsidedu jos gausiai ir palieku 20 minučių. Ji suminkština plaukus ir juos pamaitina.
EO Lab plaukų kaukė
Po šių priemonių naudojimo plaukai būna atsigavę ir pamaitinti, neatrodo tokie sausi. Jie lengviau šukuojasi ir tampa glotnesni. Dažniausiai naudoju drėkinančias priemones plaukams, tačiau nereikia pamiršti jų ir pamaitinti, o tam šie aprašyti produktai puikiai pasiteisina. Šie produktai mane sužavėjo ir tikrai juos naudosiu ir toliau, tik dar išbandysiu ir aliejų, nes noriu pamaitinti plaukus ir po dušo.

1 komentaras:

  1. How to gamble in the casino: 10 Tips to Know - Poormans
    The most popular gambling bet analysis strategies in the world. A free bet titanium rod in femur complications or deposit bonus has to be used for the titanium rod in leg bet. A player can win the game titanium dive knife by is titanium a metal betting

    AtsakytiPanaikinti