3 žingsniai tobulam makiažui - moniiwill

2018 m. lapkričio 8 d., ketvirtadienis

3 žingsniai tobulam makiažui

Labukas! Šiandien nusprendžiau Jums papasakoti apie Beauty Nordic Import naujienas - Beauty Blender kempinėles skystai bei sausai pudrai ir Lumene Arctic Dew veido serumą. Su šių trijų priemonių pagalba galima susikurti tobulą makiažą, kuriam nereikia daug laiko.
Beauty Nordic Import naujienos
Pirmas žingsnis - odos drėkinimas. 
Lumene Arctic Dew veido serumas
Lumene Arctic Dew drėkinantis serumas yra skirtas naudoti prieš darantis makiažą. Jis yra labai skystos konsistencijos, todėl jį teptis reikia ypač greitai, nes gali nubėgti 😄 Iš pradžių užsitepus jis yra šiek tiek lipnus, tačiau greitai susigeria ir lipnumo jausmo nelieka. Padengtos pudros atrodo gražiai, nesimato išsausėjusių vietų. 

Antras žingsnis - makiažo pagrindo padengimas. 
Beauty Blende kempinėlė skystai pudrai
Turbūt niekam nereikia pristatinėti Beauty Blender kempinėlės skystai pudrai - ją žino visos, kurios nors šiek tiek domisi kosmetika. Mano mėgstamiausias būdas dengti skystą pudrą - kempinėle. Esu turėjusi ne vieną Beauty Blenderį, bandžiau ir kitų prekės ženklų kempinėles, tačiau šios man patinka labiausiai. O dar ir atsirado mano mėgstamiausia spalva - mėlyna. 💙 Ši kempinėle puikiai dengia visas mano turimas pudras, nepalieka nelygumų, padeda greitai pasidažyti. 

Trečias žingsnis - makiažo užfiksavimas. 
Beauty Blender kempinėlė sausai pudrai
Pirmą kartą bandžiau kempinėlę sausai pudrai. Ji toooookia minkšta ir švelni, kad vos ją pamačius įsimylėjau. Ją, kaip ir paprastas kempinėles, prieš naudojant reikia sudrėkinti. Užfiksavus veidą šia kempinėle pudra atrodo natūraliau, nėra kaukės efekto. Taip pat ja labai patogu naudotis, ji pasiekia visas veido vietas. 
Labai džiaugiuosi, kad man buvo suteikta galimybė išbandyti šias naujienas, kurias be jokios abejonės galiu rekomenduoti ir Jums ☺💕
Šiuos produktus galite įsigyti Cascada.lt, Makemyday.lt, Garbane.lt, Topbeauty.lt, Inbeauty.lt
3 žingsniai nepriekaištingam makiažui
3 žingsniai nepriekaištingam makiažui



3 žingsniai nepriekaištingam makiažui

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą