APŽVALGA: Atsikratome pigmentinių dėmių. EVERGETIKON veido aliejus - moniiwill

2018 m. spalio 9 d., antradienis

APŽVALGA: Atsikratome pigmentinių dėmių. EVERGETIKON veido aliejus

Dar vasaros metu išbandžiau aliejuką, kuris skirtas pigmentinių dėmių šviesinimui ir spuogų naikinimui. Pagrindinė priežastis, dėl kurios išsirinkau šį aliejuką - didelė pigmentinė dėmė ant kojos.
Aprašymas: Padeda reguliuoti odos pigmentacijos sutrikimus. Šviesina ir ramina odą. Pankolis veikia ir mažina pigmentacijos dėmes, gydo spuogus. Kraujažolė turi antibakterinių savybių ir apsaugo odą nuo uždegimo.
Evergetikon aliejus
Konsistencija - žinoma, aliejinė. Užsitepus jaučiamas riebumo jausmas, todėl naudoju jį tik prieš naktį. Pakankamai ilgai užtrunka, kol susigeria.
Kvapas gaivus, bet turi ir saldumo. Bent jau man primena citrusinius vaisius. Efektyvumas. Pastebimai išbluko pigmentinės dėmės spalva. Žinoma, jos neišnaikino, tačiau ji tapo kur kas mažiau pastebima. Labai gerai yra tai, kad net nenaudojant šio aliejaus, dėmė negrįžta į buvusią spalvą. Dėl spuogų naikinimo daug pasakyti negaliu, nes šiai paskirčiai aliejuką naudojau tik kelis kartus. Palikus aliejuką ant veido per naktį, atsikeliu su ypatingai švelnia ir minkšta oda. Labai patogu, kad priemonė turi dozatorių, tai ne tik palengvina naudojimą, bet ir yra higieniškiau.
Evergetikon aliejus
Kaina: 12 Eur
Kiekis: 30 ml
Įsigyti galite: ČIA
Rekomenduočiau šį produktą tiems, kurie turi problemų su pigmentinėmis dėmemis, kankinasi dėl pigmentacinių sutrikimų. Pagaliau radau priemonę, kuri tikrai veikia!Ačiū už skaitymą, iki greito 😍
'moniiwill

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą