APŽVALGA: Margarita Anti Acne 3in1 - moniiwill

2017 m. lapkričio 28 d., antradienis

APŽVALGA: Margarita Anti Acne 3in1

Labukas, šiandien noriu pasidalinti savo atradimu - tai Margarita Anti Acne 3in1: veido šveitiklis, kaukė ir prausiklis. Nesu didelė lietuviškos kosmetikos gerbėja, bet kartais vis išbandau lietuviškus produktus - Rasos veido kremus, prausiklius, šveitiklius, taigi šįkart nusprendžiau išbandyti ir Margaritą. Nuėjus į Drogą, iš pradžių  akį patraukė pakuotės  dizainas - jis gražus, neperkrautas, rašoma tik pagrindinė informacija.


Susidomėjusi dizainu, nusprendžiau paskaityti daugiau apie šį produktą. Štai, kas rašoma ant pakuotės:

Aprašymas 

Šiaip buvau nusistačiusi prieš priemones, kurios atlieka kelias funkcijas, nes jau esu turėjusi panašų produktą iš Garnier ir patirtis nebuvo iš geriausių - man labai išbėrė veido odą, oda tapo dar jautresnė. Bet vis gi nusprendžiau suteikti antrą šansą panašiam produktui. Mano oda yra mišri ir vis atsiranda spuogelių, todėl pamaniau, kad šis produktas man puikiai tiktų. Sudėtis taip pat nėra labai bloga - dauguma sudėtinių dalių yra saugios, yra tik 1 nesaugus ingredientas - Phenoxyethanol.

Sudėtis
Kaip kaukė - labiausiai šį produktą man labiausiai patiko naudoti kaip kaukę - ją labai lengvą tepti (tepdama kaukes naudojuosi šepetėliu, nes taip patogiau), greitai išdžiūsta, maloniai kvepa, lengvai šaldo. Nuplaunant, nereikia ilgai trinti, likučiai pasišalina lengvai. Panaudojus kaukę, oda suminkštėja ir ją malonu liesti.


Kaip šveitiklis - šveičia labai silpnai, norėtųsi, kad grūdelių būtų daugiau, bet nusišveitus, oda šiek tiek suminkštėja, pasidaro švelni.

Konsistencija
Kaip prausiklis - visada prieš prausiantis, nusivalau veidą miceliniu vandeniu, o tik po to naudoju prausiklį, tad šis prausiklis puikiai pašalina veido makiažo likučius. Labiausiai patiko tai, kad nusiprausus šia priemone, nesijaučia odos tempimo, kaip dažnai būna su kitomis priemonėmis.

Kaip atrodo ant odos
Ar padeda šalinti spuogus? Na, spuogų po trijų savaičių naudojimo vos vos sumažėjo, bet negaliu pasakyti ar tai dėl šios priemonės, ar dėl didesnio vandens suvartojimo, ar dėl kitų priežasčių. Džiaugiuosi, kad odą mažiau beria. Labiausiai patiko, kad jau po pirmų naudojimų, oda vos nusiprausus tikrai suminkštėja ir pasidaro švelni. Manau įsigysiu ir daugiau produktų iš Margarita Anti Acne serijos. Rekomenduočiau šią priemonę išbandyti ir Jums. 😊

Kaina 5.99€;
Kiekis: 150ml;
Kur įsigyti? Pirkau Droge.




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą