TUŠTUČIAI: INDOLA plaukų priežiūros priemonės - moniiwill

2019 m. balandžio 5 d., penktadienis

TUŠTUČIAI: INDOLA plaukų priežiūros priemonės

Šiame blog’e dar nei karto nesu rašiusi apie tuštučius. Šįkart sugalvojau jį parašyti, nes išnaudojau (beveik) visas šias priemones ir labai noriu pasidalinti nuomone apie jas. Šiuos produktus gavau renginyje, gan senokai.
INDOLA plaukų priežiūros priemonės
Indola - profesionali kosmetika plaukams, sukurta Vokietijoje. Ją dažnai naudoja kirpyklose, tačiau ji yra prieinama ir paprastam vartotojui.
Gavau išbandyti 5 priemones: drėkinamąjį plaukų šampūną, purškiamą kondicionierių, plaukų BB kremą, šukuosenos atgaivintoją/sausą šampūną, druskos purškiklį lengvoms bangoms.

Labiausiai iš visų priemonių patiko plaukų šampūnas, nes jis tikrai atgaivino mano sausus plaukus ir suteikė jiems žvilgesio. Naudojant šį šampūną neprivaloma naudoti kondicionierių, nes išsiplovus juo plaukus, jie ganėtinai lengvai šukuojasi, yra šiek tiek sudrėkinti.
INDOLA drėkinantis plaukų šampūnas
Šį šampūną dažnai veždavausi į keliones, nes nereikia rūpintis dvejais buteliukais (šampūnu ir kondicionieriumi) - pakanka vieno.

Tam, kad išdžiuvę plaukai neprarastų žvilgesio, naudojau purškiamą kondicionierių, po jo plaukai dar lengviau šukavosi ir labai kvepėjo. Jis yra labai lengvos konsistencijos ir visiškai neapsunkina plaukų, kaip tik suteikia jiems lengvumo.
INDOLA purškiamas kondicionierius
Vienintelis produktas, kurio dar visiškai neišnaudojau yra BB plaukų kremas. Jo, manau, užteks dar ilgam. Nors mano plaukai yra gana stori, tačiau jo užtenka labai mažo kiekio. Šis kremas glotnina plaukus, jie tampa lengvesni, neriebaluoja plaukų.
INDOLA BB plaukų kremas
Sausas šampūnas - vienas geriausių sausų šampūnų, nes užsipurškus jo visai nesimato, lengva išsklaidyti. Atgaivina plaukus, suteikia daugiau apimties.
INDOLA apimties suteikiantis sausas šampūnas

Purškiklis bangoms. Šį purškiklį sunaudojau dar vasarą, nes labai dažnai būdavau banguotais plaukais. Tiesiog prieš naktį susirišdavau dvi kasytes, šiek tiek papurkšdavau šiuo purškikliu ir palikdavau, atsikėlus ir išsileidus plaukus dar kelis kartus papurkšdavau ir turėdavau lengvas bangeles. Tiesa, šis purškiklis neužfiksuoja ir nesulipina bangelių, tik suteikia joms matiškumo bei duoda “beach hair” efektą. Ši priemonė nėra mano mėgstamiausia, nes kartais plaukai atrodydavo išsausėję, na bet toks ir yra "beach hair" efektas.
INDOLA druskos purškiklis
Ištiesų, tai kai kurias priemones iš Indolos labai pamilau ir jas naudosiu ateityje 💕 Ačiū už Jums skaitymą! 💋
‘moniiwill

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą