APŽVALGA: MAKEUP REVOLUTION ULTRA SCULPT & CONTOUR KIT kontūravimo paletė - moniiwill

2018 m. liepos 2 d., pirmadienis

APŽVALGA: MAKEUP REVOLUTION ULTRA SCULPT & CONTOUR KIT kontūravimo paletė

Labukas!
Jau labai seniai norėjau parašyti būtent apie šią paletę, bet vis neprisiruošdavau.. Kad aš ją pamėgau, galite pamatyti iš to, kad ji yra jau gerokai panaudota (ypač pirmoji spalva).
Makeup Revolution kontūravimo paletė
Šią paletę sudaro 3 kontūravimo priemonės:
Bronzeris - šią spalvą naudoju kiekvieną kartą kontūruodama veidą. Nors turiu ir kitų bronzerių, visada renkuosi būtent šį. Man patinka, kad jis yra matinis, jame nėra blizgučių ir jis yra šalto atspalvio (būtent su šaltą atspalvį turinčiomis priemonėmis ir reikia kontūruoti veidą). Net labai mažai paėmus priemonės ji matosi ant veido, o jei paimama daugiau, būtina gerai išsklaidyti, nes kitaip atrodys tikrai negražiai. Sklaidosi labai lengvai.
Highlighteris - jame yra smulkūs blizgučiai (kas man ir patinka). Jis yra šiltos spalvos, todėl jį naudoti reikia saikingai, kad neatrodytų oranžinis. Jo dėti reikia labai nedaug, kad gerai atspindėtų šviesą.
Skaistalai - jų pagal paskirtį beveik nenaudoju. Visų pirma dėl to, kad su skaistalais aš nelabai draugauju ir beveik niekada jų nenaudoju. Visų antra, spalva, kaip skaistalams yra tikrai per tamsi ir dar blizga. Šią spalvą naudoju vietoj šešėlių, kai jų neturiu.
Spalvos
Ištiesų, visą šią paletę galima naudoti darantis akių makiažą: highlighter’į galima dėti į vidinį akies kamputį, su blusher’iu galima padengti visą voką, o bronzer’į dėti į voko raukšlę, kadangi jis yra matinis. Jau esu bandžiusi pasidaryti tokį makiažą ir žinokit pavyko tikrai neblogai! Labai patogu, kad į keliones nereikia vežiotis daug priemonių - užtenka vienos paletės tiek kontūravimui, tiek akių makiažui, o ir vietos ji užima nedaug! Priemonės ant veido išsilaiko visą dieną ir net dienai einant į pabaigą atrodo gražiai.
Kaip atrodo ant odos
Manau, kad pirksiu šią paletę dar ne vieną kartą, nes tikrai ją įsimylėjau! Rekomenduoju ir Jums ją išbandyti, nes kaina yra juokinga, o priemonės tikrai kokybiškos Rinktis galima iš dviejų palečių su skirtingomis spalvomis - viena yra su šviesesnėmis, kita - su tamsiomis (mano yra su tamsiomis).
Kaina: 5.59 Eur
Kiekis: 11 g
Įsigyti galite: pirkau Eurokos
Ačiū už skaitymą ir iki!
moniiwill

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą